Google 大神

十二月 30th, 2006 at 8:34 下午 (google, 所見所聞)

Matt Cutts: Gadgets, Google, and SEO » My thoughts on recent Google tips

Q: Is it fair that people hold Google to a higher bar than anyone else in the search industry? A: Whether it’s fair or not, it’s a fact that people expect more from Google than other companies. People compare other search engines to Google, but people compare Google to perfection.

簡譯:問:(但)世人看待 Google 的標準總比看其他搜尋業者來得高,這公平嗎?答:是否公平先不論,我們的確對 Google 期望較高。民眾會拿其他搜尋引擎跟 Google 比,卻拿 Google 跟「完美」比。

so true, 我們某種程度上的確是把他當「大神」看。

Technorati Tags:

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: